Boulevardteaterns teaterkurser för barn / ungdom & vuxna

Improkurs

Improkurs för vuxna

Har du drömt om att stå på scen eller vill ta upp ditt teaterintresse sen tidigare?

Nu har du en unik chans att gå en teaterimprovisationskurs med Boulevardteaterns konstnärliga ledare Roger Westberg under en härlig sommarkväll på Gangvide Farm, i När på sydöstra Gotland.

29 juli, kl 17-21. Pris: 600kr

Teater och dramalek

Teater & dramalek för de små!

Vi arbetar med vår fantasi. Tillsammans dramatiserar vi eller leker fram historier utifrån sagor och berättelser. Under lekfulla former främjar vi barnens kreativitet, fantasi och samarbetsförmåga.

Kursinformation

Vecka 30:
21-23 juli (3 dagar), kl 9.30-12
Plats: Gangvide Farm – När, Gotland
Pris 1000 kr

Kursledare
Verksamma skådespelare och pedagoger knutna till Boulevardteatern.

Teaterkollo

Sommaren 2020 arrangerar Boulevardteatern åter sitt populära sommarkollo på Gangvide Farm.

På kursen kommer vi ägna oss åt olika teaterövningar. Genom lek och spel utvecklar vi vår fantasiförmåga samt tränar på att gestalta och berätta. Vi avslutar med ett uppspel för familj och vänner.

Kursinformation

Tre kurser (dagkollo)
Ålder 7-15. Vi delar upp i grupper efter ålder.

Vecka 29
14-18 juli (5 dagar), 9.30-15
Pris: 2200 kr

Vecka 30
21-25 juli (5 dagar), 9.30-15
Pris: 2200 kr

Vecka 31 
28 juli-1 aug (5 dagar), 9.30-15
Pris: 2200 kr

Kursledare
Verksamma skådespelare vid Boulevardteatern.

Om Boulevardteatern

Boulevardteatern driver en riksturnerande verksamhet samt har kurser och en eftergymnasial skådespelarutbildning i Stockholm där de också har sitt säte.

Boulevardteatern gör en angelägen mimbaserad teater där rörelse, text och musik blandas. Här finns humorn, musiken, berättarglädjen och den fysiska gestaltningen.

Boulevardteatern spelar ca 400 föreställningar per år på turné runt om i Sverige från Smygehuk i söder till Kiruna i norr, från Strömstad i väster till Haparanda i öster.

Varje sommar flyttar Boulevardteatern till Gangvide Farm i När, Gotland under ett par veckor där vi spelar föreställningar och ger kurser.

Teatern drivs sedan 2006 av Roger Westberg och Yvonne Granath. Sedan 2017 har de sina lokaler för kontor, kurser och repetitioner på Skånegatan 63.

Vad våra besökare säger om oss

Fascinerande anläggning på landet med damm, ankor och lasershow, tillgång till trampbåtar och kanoter, stort bibliotek med vinylskivor öppet dygnet runt. Det finns en familjär trivsel med återkommande gäster som känner varandra och ägarna. Allt verkar kunna fixas.

Robin

“Så nöjd med vår vistelse. Lugn och ro på en härlig gård med bra personal. Väldigt mån om att man har det bra. Mycket bra turistambassadörer. Vi fick mycket bra tips på var man kan åka för en bra upplevelse.”

Jeanette