Gangvide Farm

I närheten

Ta en promenad längs de vita sandstränderna eller över de gotländska strandängarna. Släng upp golfbagen på ryggen och njut av en 18-håls bana bara några stenkast från Gangvide Farm. Njut av en god lunch eller avsluta dagen med en fantastisk måltid på någon av restaurangerna i närheten.

Stränder

Det finns flera stränder runt Gangvide som man kan välja beroende på vindrikting för dagen. Flera av de finns inom cykelavstånd.


Fråga oss gärna så tipsar vi om lämpligaste strand!

Lanthandel

Lantbruket har under åren genomgått en stor förändring, från att varit storproducent av potatis, grönsaker med packeri, tvättning

Det har nu fått ge mer plats för aktiviteter av olika slag. Kom för att njuta av lugnet och besök Ica-butiken i När, när suget sätter in.

Närsholmen

Närsholmen är en plats för naturupplevelser. Halvön har ett rikt fågelliv och en mångfald av blommor och växter som får chans att hävda sig på den välbetade marken. Tillsammans med de vindpinade tallarna och enarna är Närsholmen unik.

Golf

Besök gärna Närs Golfklubb bara ett stenkast från Gangvide Farm.

Här kan du ta med dig dina golfvänner eller bekanta för att upptäcka “Skottland” på Gotland och sedan äta en lunch på restaurangen i anslutning till golfbanan. 

Närsakarscen

Närsakarscen är en amfieteater som rymmer 450 besökare, plats för gästspel. Det finns teknik på plats, grundbelysning och servicebyggnader. 

Passsa även på att använda scenen för arrangemang vid bröllop eller andra fetligheter. 

Båtutflykt

Åk på en båtutflykt utmed Närsån och ut i Lausviken, ett av dom mest intressanta fågelskyddsområdena i norra Europa när det gäller vadarfågel. Det finns två fågeltorn inom 2-3 km och flera utsiktsplatser att sätta upp din kikare och vänta in det du söker efter.