Gangvide Farm

I Närheten

Ta en promenad längs de vita sandstränderna eller över de gotländska strandängarna. Släng upp golfbagen på ryggen och njut av en 18-håls bana bara några stenkast från Gangvide Farm. Njut av en god lunch eller avsluta dagen med en fantastisk måltid på någon av restaurangerna i närheten.

Stränder

Det finns flera stränder runt Gangvide som man kan välja beroende på vindrikting för dagen. Flera av de finns inom cykelavstånd.


Fråga oss gärna så tipsar vi om lämpligaste strand!

Lanthandel

ICA Nära butik ”Närbodi” ca 1,5 km!        Och man kan gå över bron in i skogen så kommer man till affären med tankstation både för bensin och diesel! En välsorterad lanthandel som vi är stolta över, ni få personligt bemötande och mycket av information om vad som händer i bygden hittar ni där. Det är också här man kan hyra cyklar, då ringer ni Lennart Stilling på mobil nr: 070-605 41 53 för bokning och frågor!, finns också Biograf byn kolla i affären för info!

Närsholmen

Närsholmen är en plats för naturupplevelser. Halvön har ett rikt fågelliv och en mångfald av blommor och växter som får chans att hävda sig på den välbetade marken. Tillsammans med de vindpinade tallarna och enarna är Närsholmen unik.

Golf

Besök gärna Närs Golfklubb bara ett stenkast från Gangvide Farm.

Här kan du ta med dig dina golfvänner eller bekanta för att upptäcka ”Skottland” på Gotland och sedan äta en lunch på restaurangen i anslutning till golfbanan. 

Närsakarscen

Närsakarscen är en amfieteater som rymmer 450 besökare, plats för gästspel. Det finns teknik på plats, grundbelysning och servicebyggnader. 

Vi bjuder gärna in gästspel och där kan vi vara behjälpliga. Passa även på att använda scenen för arrangemang vid bröllop eller andra fetligheter. 

Paulas Grönsaker

Har finns det Närodlade och Närproducerad grönsaker. Paula och Roger har en småskalig grönsaksodling med tomater, gurkor, sallad, kryddväxter och mer som finns att köpa i gårdsbutiken. Alla plantor odlas frön frö och växer i naturlig jord. Inga kemiska bekämpningsmedel används.                Gården ligger på vägen mot Djaupdys fiskeläge och Lillvik.

 

57.25891487125299, 18.694506476649536

Lotta

Gotlandsgårdens Konfektyr

En av mina drömmar har alltid varit att tillverka praliner. Jag har lärt mig att inte skjuta upp något till morgondagen för man vet inte hur länge man finns här på denna jord. Och detta har drivit mig till denna totala omställning av mitt liv. Välkomna att höra och smaka på mitt livsverk!

Strandakar Hotel & Restaurang

Strandakar ligger på vägen till Herta badstrand.
Det finns två restauranger i hotellet. Njut av maten i Bistro S med sin vackra innergård eller av delikata anrättningar i Restaurant Strandakar.
Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder Strandakar lokala producenter. Honung och örter odlar de själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.

Närshamns Rökeri & Fisk

Här kan du köpa vår egen rökta fisk samt färsk fisk, utav vad säsongen har att bjuda på. Eller varför inte avnjuta en god måltid medans du doppar tårna i det ljumna vattnet vid strandkanten? Sitta på bryggan med några nyrökta Räkor?  Äkta sommarupplevelse garanteras. Vi håller öppet alla dagar under sommaren 11-17. Välkomna!

Bosarve Bageri

Ett lokalt bageri mitt i byn, startat av Olivia Ansin, som kom hem till byn efter haft världen som arbetsplats! Här är det Närproducerat! Stenugnsbakat surdegs bröd och sötebröd, cafe i ladugården.

DSC02144

När.se

En strandsocken på sydöstra Gotland med sin välkända rödvitrandiga fyr, där det bullrande stadslivet är lång borta. Njut av naturen, stillheten, dofterna, det unika ljuset och de gästfria närkarna. Du kan vandra, rida, glida fram i en kanot på Närsån, möta havet på strandängar med blommande orkidéer.